Конфлікт інтересів в податковій сфері - Кисильова, К. В.; Kysylova, K. V.; ORCID: https://orcid.org/ 0000-0001-6872-5209 (Правоохоронна функція держави: теоретико-методологічні та історико-правові проблеми : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 25 листоп. 2016 р. – Харків, 2016. – С. 123-128, 2016)
Одним із пріоритетних напрямів податкової політики на шляху побудови правової держави є досягнення балансу публічних і приватних інтересів у податковій сфері.

One of the priority directions of tax policy on the way to building a rule of law is achieving a balance of public and private interests in the tax sphere.

Одним из приоритетных направлений налоговой политики на пути построения правового государства есть достижение баланса публичных и частных интересов в налоговой сфере.
Кисильова, К. В. Конфлікт інтересів в податковій сфері / Кисильова К. В. // Правоохоронна функція держави: теоретико-методологічні та історико-правові проблеми : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 25 листоп. 2016 р.) / МВС України, МОН України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків, 2016. – С. 123-128.
Keywords: Фінансове право. Бюджетне право. Банківське право. Financial Law. Budget Law. Banking Law. Финансовое право. Бюджетное право. Банковское право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Податкове право. Tax law. Налоговое право; конфлікт інтересів; conflict of interest; конфликт интересов