Основи стратегії розвитку Харківської області - Райнін, І. Л.; Rainin, I. L. (Форум права. – 2016. – № 1. – С. 224–232, 2016)
Розглянуті основні засади стратегії розвитку Харківської області, які характерні та властиві для всіх регіонів України, проаналізовані регіональні програми з соціально-економічного розвитку Харківської області та розкриті організаційно-практичні та теоретичні умови їх реалізації.

The article describes the main provisions development strategy of the Kharkov region, which is characterized and substantial for all regions of Ukraine, analyzed regional programs of social and economic development of the Kharkov region, disclosed organizational, practical and theoretical the conditions for their implementation.

Рассмотрены основные положения стратегии развития Харьковской области, которые характерны и существенны для всех регионов Украины, проанализированы региональные программы социально-экономического развития Харьковской области, раскрыты организационно-практические и теоретические условия их реализации.
Fundamentals of the Development Strategy of the Kharkiv Region
Основы стратегии развития Харьковской области
Райнін, І. Л. Основи стратегії розвитку Харківської області [Електронний ресурс] / І. Л. Райнін // Форум права. – 2016. – № 1. – С. 224–232. – Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/j-pdf/FP_index.htm_2016_1_37.pdf.
Райнін І. Л. "Основи стратегії розвитку Харківської області." Форум права 1 (2016): 224–232.
Keywords: Економічні науки. Економічна безпека. Economics. Economic Security. Экономические науки. Экономическая безопасность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Харківська область; Харьковская область; Kharkiv region; державне управління; регіональна політика; региональная политика; государственное управление; стратегія розвитку; стратегия развития; development strategy; regional programs of social and economic development; региональные программы социально-экономического развития; регіональні програми соціально-економічного розвитку; Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность