Щодо предмета дисциплінарної практики в органах внутрішніх справ - Дамаєв, В. А.; Damaiev, V. A. (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2012. – № 4 (59). Ч. 2. – С. 215-220, 2012)
З’ясовано сутність дисциплінарної практики органів внутрішніх справ України. Проведено детальний аналіз визначення поняття «військова дисципліна» та «службова дисципліна». Визначено основні елементи процесуальної діяльності суб’єктів дисциплінарної практики.

Essence of disciplinary practice of organs of internal affairs of Ukraine is found out. The detailed analysis of decision of concepts «Military discipline» and «official discipline» are conducted. The basic elements of judicial activity of subjects of disciplinary practice are certain.

Выяснена сущность дисциплинарной практики органов внутренних дел Украины. Проведён детальный анализ определения понятий «военная дисциплина» и «служебная дисциплина». Определены основные элементы процессуальной деятельности субъектов дисциплинарной практики.
On the subject of disciplinary practice in law enforcement agencies
О предмете дисциплинарной практики в органах внутренних дел
Дамаєв, В. А. Щодо предмета дисциплінарної практики в органах внутрішніх справ / В. А. Дамаєв // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2012. – № 4 (59). Ч. 2. – С. 215-220.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; органы внутренних дел; Internal Affairs Agencies; дисциплінарна практика; дисциплинарная практика; disciplinary practices; військова дисципліна; военная дисциплина; military discipline; службова дисципліна; служебная дисциплина; service discipline