Проблемні питання діяльності органів внутрішніх справ щодо нейтралізації дезінформаційних повідомлень, які дестабілізують громадський порядок та безпеку - Яременко, А. О.; Yaremenko, A. O. (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2009. – Вип. 45. – С. 74-82, 2009)
Проаналізовано проблемні питання, які виникають у процесі діяльності органів внутрішніх справ щодо нейтралізації резонансних, дезінформаційних повідомлень, що дестабілізують громадський порядок та безпеку. Some problems arising in the process of internal affairs agencies’ activity on neutralization resonant, misinformative messages, which destabilizate public order and safety, are analyzed. Проанализированы проблемные вопросы, возникающие в процессе деятельности органов внутренних дел по нейтрализации резонансных, дезинформирующих сообщений, которые дестабилизируют общественный порядок и безопасность.
Problematic issues of the activities of internal affairs bodies to neutralize misinformation messages that destabilize public order and security
Проблемные вопросы деятельности органов внутренних дел по нейтрализации дезинформационных сообщений, дестабилизирующих общественный порядок и безопасность
Яременко, А. О. Проблемні питання діяльності органів внутрішніх справ щодо нейтралізації дезінформаційних повідомлень, які дестабілізують громадський порядок та безпеку / А. О. Яременко // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2009. – Вип. 45. – С. 74-82.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; органы внутренних дел; Internal Affairs Agencies; Психологія. Рsychology. Психология; чутки; слухи; talk; дестабілізація громадського порядку; дестабилизация общественного порядка; destabilization of public order; закордонний досвід; зарубежный опыт; foreign experience; нейтралізація; нейтрализация; neutralization