Детермінізм обмежень майнових прав фізичних осіб у правовій державі - Мічурін, Є. О.; Michurin, Ye. O. (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. - 2008. – Вип. 42 - С. 227-233, 2008)
Проаналізовано існуючі підходи до обмежень майнових прав фізичних осіб у правовій державі й особливості їх правового регулювання та обґрунтування існування таких обмежень. Виявлено детермінізм обмежень майнових прав фізичних осіб у правовій державі. Проанализированы существующие подходы к ограничениям имущественных прав физических лиц в правовом государстве и особенности их правового регулирования и обоснование существования таких ограничений. Выявлено детерминизм ограничений имущественных прав физических лиц в правовом государстве. Existing approaches to restrictions on property rights of individuals in the rule of law and the peculiarities of their legal regulation and substantiation of the existence of such restrictions are analyzed. Determinism of restrictions on property rights of individuals in the rule of law is revealed.
Мічурін, Є. О. Детермінізм обмежень майнових прав фізичних осіб у правовій державі / Є. О. Мічурін // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. - 2008. – Вип. 42 - С. 227-233
Keywords: Цивільне право. Civil Law. Гражданское право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; обмеження майнових прав; фізична особа; майнові права; ограничение имущественных прав; имущественные права; физические лица; physical persons; restrictions in property rights; property rights