Деякі аспекти адміністративно-територіального реформування в Україні - Гробова, В. П.; Grobova, V. Р.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-1699-7824; Гробова, А. А.; Hrobova, A. A. (Актуальні проблеми правової науки і державотворення в Україні в контексті правової інтеграції : зб. матеріалів ІХ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Суми, 21-22 трав. 2016 р.). – Суми: Видав. дім «Ельдорадо», 2016. – С. 40-42, 2016)
Відзначено, що реформування системи та складових елементів територіального устрою України на конституційному рівні є важливим завданням. Досліджено територіальні організації держави у зарубіжних країнах, з метою запозичення відповідного позитивного досвіду.

It was noted that reforming the system and constituent elements of the territorial system of Ukraine at the constitutional level is an important task. The territorial organizations of the state in foreign countries were studied, with the aim of borrowing relevant positive experience.

Отмечено, что реформирование системы и составляющих элементов территориального устройства Украины на конституционном уровне является важной задачей. Исследованы территориальные организации государства в зарубежных странах с целью заимствования соответствующего положительного опыта.
Гробова, В. П. Деякі аспекти адміністративно-територіального реформування в Україні / В. П. Гробова, А. А. Гробова // Актуальні проблеми правової науки і державотворення в Україні в контексті правової інтеграції : зб. матеріалів ІХ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Суми, 21-22 трав. 2016 р.) / МВС України, Сум. філія Харків. нац. ун-ту внутр. справ. – Суми: Видав. дім «Ельдорадо», 2016. – С. 40-42.
Keywords: Адміністративне право та процес. Administrative Law and Procedure. Административное право и процесс; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; адміністративно-територіальний устрій; administrative and territorial system; административно-территориальное устройство; реформування; reformation; реформирование; муніципальне утворення; municipal entity; муниципальное образование; зарубіжний досвід; foreign experience; зарубежный опыт