Дія-фальсифікація та дія-фабрикація як види правозначущих дій - Шульга, А.М.; Shulha, A.M.; Anatolii Shulha (Правова наука і державотворення в Україні в контексті інтеграційних процесів: матеріали ХV Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Суми, 24 трав. 2024 р.). – Суми: СФ ХНУВС, 2024. – С. 40-41, 2024)
Відмічено, що в межах загальнотеоретичної класифікації видів правозначущих дій на підставі їх групування «за об’єктивними ознаками дії» доцільно виокремлювати дії-фальсифікації та дії-фабрикації.

It was noted that within the framework of the general theoretical classification of the types of legally significant actions, on the basis of their grouping "according to the objective features of the action", it is appropriate to distinguish actions-falsification and actions-fabrication.

Отмечено, что в рамках общетеоретической классификации видов правозначимых действий на основании их группировки "по объективным признакам действия" целесообразно выделять действия-фальсификации и действия-фабрикации.
Keywords: правозначущі дії; дія-фальсифікація; дія-фабрикація; valid actions; action-falsification; action-fabrication; правозначимые действия; действие-фальсификация; действие-фабрикация