Оптимізація транспортно-логістичних процесів - Варавська, А. С.; Varavska , A. S.; Черніхова, О. С.; Chernikhova, O. S. (Авіація, промисловість, суспільство : матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Кременчук, 18 трав. 2023 р.). – Кременчук - Харків : ХНУВС, 2023. – С. 727-729, 2023)
Підкреслено, що впровадження комплексу заходів щодо удосконалення продуктивності здійснення транспортних процесів з боку логістичної концепції здатне забезпечити оптимальний рівень функціонування діяльності підприємства, задовольнити потреби споживачів готової продукції за рахунок ефективного здійснення транспортної роботи, а також проаналізувати та покращити виробничу діяльність задля раціонального використання ресурсів.

It is emphasized that the implementation of a set of improvement measures productivity of transport processes from the point of view of the logistics concept able to ensure the optimal level of activity functioning enterprises, to meet the needs of consumers of finished products at the expense of effective implementation of transport work, as well as analyze and improve production activities for the rational use of resources.

Подчеркнуто, что внедрение комплекса мероприятий по усовершенствованию производительности осуществления транспортных процессов со стороны логистической концепции способно обеспечить оптимальный уровень функционирования деятельности предприятия, удовлетворить потребности потребителей готовой продукции за счет эффективного осуществления транспортной работы, а также проанализировать и улучшить производственную деятельность для оптимального использования ресурсов.
Keywords: діяльність підприємств; activities of enterprises; деятельность предприятий; транспортно-логістичні процеси; transport and logistics processes; транспортно-логистические процессы; оптимізація; optimization; оптимизация