Академічна доброчесність як фактор забезпечення якості вищої освіти в системі МВС України - Казначеєва, Д. В.; Kaznacheieva, D. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-7596-294X; Казначеєв, В. М.; Kaznacheiev, V. M.; ORCID: https://orcid.org/0000-0001-5654-5219 (Підготовка поліцейських в умовах реформування системи МВС України : зб. наук. пр. – Харків : ХНУВС, 2020. – С. 239-241, 2020)
Наголошено, що на сьогодні існування плагіату залишається однією із важливих проблем, до якої все більше уваги приділяється з боку науковців. Зазначено, що існують певні проблеми при розмежуванні понять «плагіат», «академічний плагіат», «самоплагіат», «помилки цитування» тощо.

It is emphasized that today the existence of plagiarism remains one of important issues, to which more and more attention is paid by scientists. It is noted that there are certain problems in distinguishing the concepts of "plagiarism", "academic plagiarism", "self-plagiarism", "citation errors", etc.

Отмечено, что на сегодняшний день существования плагиата остается одной из важных проблем, которой все больше внимания уделяется со стороны ученых. Отмечено, что существуют определенные проблемы при разграничении понятий «плагиат», «академический плагиат», «самоплагиат», «ошибки цитирование» и другие.
Казначеєва, Д. В. Академічна доброчесність як фактор забезпечення якості вищої освіти в системі МВС України / Казначеєва, Д. В., Казначеєв, В. М. // Підготовка поліцейських в умовах реформування системи МВС України : зб. наук. пр. [конф. (м. Харків, 29 трав. 2020 р.)] / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ, Каф. тактич. та спец.-фіз. підгот. ф-ту № 2. – Харків : ХНУВС, 2020. – С. 239-241.
Keywords: Освіта. Педагогіка. Education. Pedagogy. Образование. Педагогика; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; плагіат; плагиат; plagiarism; академічна доброчесність; academic integrity; академическая добродетель; заклади вищої освіти Міністерства внутрішніх справ України; высшие учебные заведения Министерства внутренних дел Украины; higher education institutions of the Ministry of Internal Affairs of Ukraine; академічний плагіат; академический плагиат; academic plagiarism