Сучасні проблеми правового, економічного та соціального розвитку держави - Світличний, В. А.; Svitlychnyi, V. A.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-3381-3350; Чукалов, К. Е.; Chukalov, K. E. (Сучасні проблеми правового, економічного та соціального розвитку держави : тези доп. ХІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Вінниця, 9 груд. 2022 р.). – Вінниця, 2022. – С. 181-183, 2022)
Зазначено, що головним завданням поточного періоду є надання керованості економічним реформам та створення соціально-орієнтованої ринкової економіки на базі відродження та прискореного розвитку перспективних секторів власного вітчизняного виробництва, моделювання його за критерієм оцінки приросту економічного ефекту.

It is noted that the main task of the current period is to provide controllability of economic reforms and the creation of a socially oriented market economy based on the revival and accelerated development of promising sectors of domestic production, modeling it according to the criterion of assessing the growth of the economic effect.

Отмечено, что главной задачей текущего периода является предоставление управляемости экономическим реформам и создание социально ориентированной рыночной экономики на базе возрождения и ускоренного развития перспективных секторов собственного отечественного производства, моделирование его по критерию оценки прироста экономического эффекта.
Світличний, В. А. Сучасні проблеми правового, економічного та соціального розвитку держави / Віталій Анатолійович Світличний, Кирило Едуардович Чукалов // Сучасні проблеми правового, економічного та соціального розвитку держави : тези доп. ХІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Вінниця, 9 груд. 2022 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ, Наук. парк «Наука та безпека». – Вінниця, 2022. – С. 181-183.
Keywords: Держава і право. State and Law. Государство и право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Економіка. Економічні науки. Економічна безпека. Economics. Economic Security. Экономика. Экономические науки. Экономическая безопасность; Україна. Ukraine. Украина; правова система; legal system; правовая система; економічний розвиток; economical development; экономическое развитие; соціальна інфраструктура; social infrastructure; социальная инфраструктура