Активна оцінка в дистанційному навчанні - Бугайчук, К. Л.; Bugaychuk, K. L.; ResearcherID: I-5612-2016; Костянтин Бугайчук (Дистанційне навчання – старт із сьогодення в майбутнє: зб. наук.-метод. пр. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. з міжнар. участю (м. Харків, 19 травня 2016 р.) / ХНУ ім. В.Н. Каразіна. – Харків, 2016. - С. 196-200, 2016)
У статті розглянуто сутність та переваги методу активної оцінки, а також особливості її застосування у дистанційному навчальному процесі.

The article examines essence and advantages of the method of active assessment, and especially its use in distance learning process.

В статье рассмотрены сущность и преимущества метода активной оценки, а также особенности ее применения в дистанционном учебном процессе.
Keywords: Освіта. Педагогіка. Education. Pedagogy. Образование. Педагогика; Україна. Ukraine. Украина; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; активна оцінка; вища освіта; дистанційне навчання; active assessment; higher education; distance learning; активная оценка; высшие учебные заведения; дистанционное обучение; высшее образование; higher educational establishments; вищі навчальні заклади