Національно-патріотичне виховання в ХНУВС - Клочко, А. М.; Klochko, A. M.; ORCID: http://orcid.org/ 0000-0002-6898-964X (Харківський національний університет внутрішніх справ: 25 років досвіду та погляд у майбутнє (1994–2019 рр.) : зб. тез доп. на міжнар. наук.-практ. конф. до 25-річчя створення ун-ту (м. Харків, 22 листоп. 2019 р.). – Харків, 2019. – С. 31-32., 2019)
Автор зазначив, що національно-патріотичне виховання курсантів, слухачів і студентів завжди було в центрі уваги його керівництва. Національно-патріотичне виховання в ХНУВС має свою історію, свій досвід, свої результати та свої перспективи. Його вдосконалення – не чергове гасло, а нагальна потреба часу.

The author noted that the national-patriotic education of cadets, listeners and students has always been in the center of attention of his leadership. National-patriotic education in KhNUIA has its own history, experience, results and prospects. Its improvement is not just another slogan, but an urgent need of the time.

Автор отметил, что национально-патриотическое воспитание курсантов, слушателей и студентов всегда находилось в центре внимания его руководства. Национально-патриотическое воспитание в ХНУВД имеет свою историю, свой опыт, свои результаты и перспективы. Его усовершенствование – не очередной лозунг, а настоятельная потребность времени.
Клочко, А. М. Національно-патріотичне виховання в ХНУВС / А. М. Клочко // Харківський національний університет внутрішніх справ: 25 років досвіду та погляд у майбутнє (1994–2019 рр.) : зб. тез доп. на міжнар. наук.-практ. конф. до 25-річчя створення ун-ту (м. Харків, 22 листоп. 2019 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків, 2019. – С. 31-32.
Keywords: Освіта. Педагогіка. Education. Pedagogy. Образование. Педагогика; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Харківський національний університет внутрішніх справ; Харьковский национальный университет внутренних дел; Kharkiv National University of Internal Affairs; патріотичне виховання; патриотическое воспитание; patriotic education; національно-патріотичне виховання; национально-патриотическое воспитание; national patriotic education; виховні заходи; воспитательные мероприятия; educational activities