Компетенція та повноваження Державної служби охорони при МВС України - Мазепа, М. М.; Mazepa, M. M. (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2011. – № 3 (54). – С. 202-210, 2011)
Розглянуто компетенцію та повноваження Державної служби охорони при МВС України. The competence and authorities of the State Guard Service (SGS) within the Ministry of Internal Affairs are considered. Рассмотрена компетенция и полномочия Государственной службы охраны при МВС Украины.
Competence and powers of the State Guard Service under the Ministry of Internal Affairs of Ukraine
Компетенция и полномочия Государственной службы охраны при МВД Украины
Мазепа, М. М. Компетенція та повноваження Державної служби охорони при МВС України / М. М. Мазепа // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2011. – № 3 (54). – С. 202-210.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; органы внутренних дел; Internal Affairs Agencies; Державна служба охорони; Государственная служба охраны; State Guard Service; компетенція; компетенция; competence; повноваження; полномочия; powers