Роль Національної поліції в забезпеченні фінансової безпеки - Романенко, М. В.; Romanenko, M. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-3469-2119 (Актуальні питання забезпечення фінансової безпеки держави в умовах глобалізації : зб. тез доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 17 лют. 2022 р.). – Харків : ХНУВС, 2022. – С. 85-87, 2022)
У тезах доповіді визначено роль Національної поліції України у сфері забезпечення фінансової безпеки держави.

The abstracts of the report define the role of the National Police of Ukraine in ensuring the financial security of the state.

В тезисах доклада определена роль Национальной полиции Украины в сфере обеспечения финансовой безопасности государства.
Романенко, М. В. Роль Національної поліції в забезпеченні фінансової безпеки / Марина Володимирівна Романенко // Актуальні питання забезпечення фінансової безпеки держави в умовах глобалізації : зб. тез доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 17 лют. 2022 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ, Наук. парк «Наука та безпека». – Харків : ХНУВС, 2022. – С. 85-87.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Фінансове право. Бюджетне право. Банківське право. Financial Law. Budget Law. Banking Law. Финансовое право. Бюджетное право. Банковское право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; Национальная полиция Украины; фінансова безпека держави; финансовая безопасность государства; financial security of the state