Пути оптимизации специальной физической подготовки полицейских Патрульной службы - Камаев, О. И.; Kamaev, O. I.; Камаєв, О. І.; Забора, А. В.; Zabora, A. V.; Колесников, В. В.; Kolesnikov, V. V.; Колєсніков, В. В.; Забора Андрій Володимирович; Віктор Колєсніков (Підготовка поліцейських в умовах реформування системи МВС України : зб. матеріалів. – Харків : ХНУВС, 2017. – C. 86-89, 2017)
Рассмотрены пути повышения уровня общей и специальной физической подготовленности кандидатов в Национальную полицию Украины, на занятиях комплексной направленности и моделирующих условия и ситуации профессиональной деятельности.

The ways of increasing the level of general and special physical preparedness of candidates for the National Police of Ukraine, in occupations of a comprehensive orientation and modeling conditions and situations of professional activity are considered.

Розглянуто шляхи підвищення рівня загальної і спеціальної фізичної підготовленості кандидатів до Національної поліції України, на заняттях комплексної спрямованості і моделювання умов і ситуацій професійної діяльності.
The ways of optimization the special physical training of police officers from Patrol police
Шляхи оптимізації спеціальної фізичної підготовки поліцейських Патрульної служби
Keywords: Фізична культура. Спорт. Physical Education. Sport. Физическая культура. Спорт; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; Национальная полиция Украины; патрульна поліція; патрульная полиция; patrol police; поліція; полиция; police; общая физическая подготовка; специальная физическая подготовка; функциональная подготовленность; загальна фізична підготовка; спеціальна фізична підготовка; функціональна підготовленість; general physical preparation; special physical preparation; functional training; special physical training