Проблемні аспекти запобігання та протидії домашнього насильства в Україні під час війни - Сиромятнікова, М. С.; Syromiatnikova, M. S. (The 3rd International scientific and practical conference “Modern problems of science, education and society” (May 22-24, 2023) SPC “Sci- conf.com.ua”, Kyiv, Ukraine. 2023., 2023)
Предметом дослідження є теоретичні аспекти запобігання та протидії домашньому насильству відповідно до законодавства України про запобігання та протидії домашньому насильству.

The subject of the study is the theoretical aspects of preventing and countering domestic violence in accordance with the legislation of Ukraine on preventing and countering domestic violence.

Предметом исследования являются теоретические аспекты предотвращения и противодействия домашнему насилию в соответствии с законодательством Украины о предотвращении и противодействии домашнему насилию.
Keywords: запобігання та протидії домашньому насильству; суб’єкти запобігання та протидії домашньому насильству; законодавство; домашнє насильство; domestic violence; Україна; домашнее насилие; Украина; Ukraine