Зустрічна звірка: організаційно-правові засади - Акімов, В. В.; Akimov, V. V. (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ.- 2008.- Вип. 40.- С. 201 - 204, 2008)
Досліджується нове поняття в законодавстві України «зустрічна звірка» контрольно-ревізійної комісії. Пропонується внесення змін і доповнень до Закону України «Про державну контрольно-ревізійну службу в Україні», Постанови Кабінету Міністрів України «Порядок проведення інспектування державною контрольно-ревізійною службою», Кодексу України про адміністративні правопорушення. Исследуется новое понятие в законодательстве Украины «встречная сверка» контрольно-ревизионной комиссии. Предлагается внесение изменений и дополнений в Закон Украины «О государственной контрольно-ревизионной службе в Украине», Постановления Кабинета Министров Украины «Порядок проведения инспектирования государственной контрольно-ревизионной службой», Кодекса Украины об административных правонарушениях. The new concept in the legislation of Ukraine "counter-checking" of the control and audit committee is being investigated. It is proposed to amend the Law of Ukraine "On the State Control and Audit Service in Ukraine", the Decree of the Cabinet of Ministers of Ukraine "The Procedure for Inspection by the State Control and Audit Service", and the Code of Administrative Offenses.
Акімов, В. В. Зустрічна звірка: організаційно-правові засади / В. В. Акімов // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ.- 2008.- Вип. 40.- С. 201 - 204
Keywords: контрольно-ревізійна комісія; контрольно-ревизионная комиссия; контрольні заходи; контрольные мероприятия; зустрічна звірка; встречная сверка; правові відносини; правовые отношения; контрольно-ревізійна служба; контрольно-ревизионная служба