Особливості застосування принципу диспозитивності в адміністративному судочинстві України - Шевцова, Н. В.; Shevtsova, N. V. (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2010. – № 4 (51). Ч. 2. – С. 12-18, 2010)
На основі аналізу норм Кодексу адміністративного судочинства України визначає роль і значення принципу диспозитивності при розгляді адміністративних спорів. Процесуально-правовий статус учасників адміністративних спорів розглянуто через призму принципу диспозитивності. The role and meaning of the optional principle during the administrative disputes’ investigation are defined on the basis of the norms of the Code of Administrative Legal Procedure of Ukraine analysis. Judicial and legal status of the administrative disputes’ participants in the light of the optional principle is examined. На основании анализа норм Кодекса административного судопроизводства Украины определены роль и значение принципа диспозитивности при рассмотрении административных споров. Процессуально-правовой статус участников административных споров рассмотрен сквозь призму принципа диспозитивности.
Features of the application of the principle of dispositiveness in administrative proceedings of Ukraine
Особенности применения принципа диспозитивности в административном судопроизводстве Украины
Шевцова, Н. В. Особливості застосування принципу диспозитивності в адміністративному судочинстві України / Н. В. Шевцова // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2010. – № 4 (51). Ч. 2. – С. 12-18.
Keywords: Адміністративне право та процес. Administrative Law and Procedure. Административное право и процесс; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; адміністративне судочинство; административное судопроизводство; administrative proceedings; адміністративні спори; административные споры; administrative disputes; принцип диспозитивності; принцип диспозитивности