Відмежування втягнення неповнолітніх у злочинну діяльність (ст. 304 КК України) від суміжних складів злочинів - Кондратов, Д. Ю.; Kondratov, D. Y. (Вісник Кримінологічної асоціації України. - 2014. - № 6. - С. 53-62., 2014)
У статті, на основі аналізу діючих кримінально-правових приписів та спеціальної наукової літератури, зроблена спроба вирішити питання правильної кваліфікації діянь, що спрямовані на втягнення неповнолітніх у злочинну діяльність (ст. 304 КК України), а також їх відмежування від суміжних складів злочинів.

The paper is an attempt to solve the problem of correct qualification of acts directed at the involvement of minors in criminal activity (Article 304 of Penal Code of Ukraine), and their separation from contiguous compositions of crimes. The empirical base of the paper includes current legislation on criminal liability and special scientific literature.

В статье, на основе анализа действующего законодательства об уголовной ответственности и специальной научной литературы, сделана попытка решения вопроса о правильной квалификации деяний, направленных на вовлечение несовершеннолетних в преступную деятельность (ст. 304 УК Украины), а также их отграничения от смежных составов преступлений.
Кондратов, Д. Ю. Відмежування втягнення неповнолітніх у злочинну діяльність (ст. 304 КК України) від суміжних складів злочинів / Д. Ю. Кондратов // Вісник Кримінологічної асоціації України. - 2014. - № 6. - С. 53-62.
Keywords: Кримінальне право. Criminal Law. Уголовное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; втягнення у злочинну діяльність; відмежування складів злочинів; кваліфікація злочину; неповнолітні; склад злочину; суміжні склади злочинів; злочинна діяльність; вовлечение в преступную деятельность; отграничения состава преступлений; квалификация преступления; несовершеннолетние; состав преступления; преступная деятельность; смежные составы преступлений; distinguishing; qualification; minors; contiguous compositions of crimes; criminal activity; corpus delicti