Розробка та оцінка ефективності антивірусних програм для мобільних пристроїв - Воропаєв, Д. В.; Voropaiev, D. V.; Лучик, В. Є.; Luchyk, V. Ye. (Інформаційно-аналітичне забезпечення діяльності органів сектору безпеки і оборони України: матеріали наук.-практ. конф. (м. Львів, 22 груд. 2023 р.). – Львів : ЛьвДУВС, 2024. – С. 21-23, 2023)
Зазначено, що розробники антивірусних програм постійно працюють над удосконаленням своїх продуктів, щоб забезпечити максимальний захист користувачів. Вони роблять це, використовуючи передові технології, такі як машинне навчання, інтеграція з іншими засобами безпеки та розробка антивірусних рішень для спеціальних пристроїв. Це допомагає забезпечити безпечне використання мобільних пристроїв. Однак користувачі також можуть вжити заходів для захисту своїх пристроїв, таких як встановлення оновлень безпеки, використання надійних паролів і уникнення невідомих джерел.

It is noted that the developers of antivirus programs are constantly working on improving their products to ensure maximum protection for users. They do this by using advanced technologies such as machine learning, integration with other security tools, and developing antivirus solutions for special devices This helps ensure the safe use of mobile devices. However, users can also take steps to protect their devices, such as installing security updates, using strong passwords, and avoiding unknown sources.

Разработчики антивирусных программ постоянно работают над усовершенствованием своих продуктов, чтобы обеспечить максимальную защиту пользователей. Они делают это, используя передовые технологии, такие как машинное обучение, интеграция с другими средствами безопасности и разработка антивирусных решений для специальных устройств. Это помогает обеспечить безопасное использование мобильных устройств. Однако пользователи также могут принять меры для защиты своих устройств, таких как установка обновлений безопасности, использование надежных паролей и избегание неизвестных источников.
Keywords: антивірусні програми; antivirus programs; антивирусные программы; мобільні пристрої; mobile devices; мобильные устройства; кібербезпека; cyber security; кибербезопасность