Реформування судової системи - Юшкевич, О. Г.; Iushkevych, O. G.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-0024-6070 (Історія держави та права України: підручник для курсантів та студентів вищих навчальних закладів / за заг. ред. Доктора юрид. Наук, професора, академіка Національної академії правових наук Бандурки О. М. – Харків: Майдан, 2019. – 344 с., 2019)
Аналіз структурних змін у системі судів України. Анализ структурных изменений в системе судов Украины. Analysis of structural changes in the court system of Ukraine.
Юшкевич О.Г. Становлення судової системи. Історія держави та права України: підручник для курсантів та студентів вищих навчальних закладів / за заг. ред. Доктора юрид. наук, професора, академіка Національної академії правових наук Бандурки О. М. – Харків: Майдан, 2019. – 344 с. С. 268-279.
Keywords: реформування; судова система; Reformation; судебная система; judicial system; реформирование