Речові докази: проблеми визначення при вирішенні справ про адміністративні правопорушення та оскарження відповідних постанов в адміністративному суді - Косик, В. В.; Kosyk, V. V. (Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія: Право. - 2013. - Вип. 21, ч. 2, т. 2. - С. 173-176, 2013)
У статті аналізуються різні підходи вчених до визначення речових доказів. Автор розглядає ознаки речових доказів, поділивши їх на матеріальні та процесуальні. Визначені підстави віднесення документа до речових або письмових доказів. Звертається увага на виокремлення аудіо записів та відеозаписів в окремі засоби доказування при вирішенні справ про адміністративні правопорушення та оскарженні відповідних постанов в адміністративному суді.

Different approaches of scientists to determine the evidence are analyzed in this article. The author examines the signs of evidence, dividing them into substantive and procedural. He identifies reasons attributing to proprietary document or written evidence. Attention is drawn to the isolation of audio and video recordings of some means of proof in deciding cases on administrative offenses and the relevant resolutions of the appeal before the Administrative Court.

В статье анализируются разные подходи ученых к определению вещественных доказательств. Автор рассматривает признаки вещественных доказательств, поделив их на материальные и процессуальные. Определены основания для признания документа в качестве вещественного или письменного доказательств. Обращается внимание на выделение аудио записей и видеозаписей в отдельные средства доказывания при решении дел об административных правонарушениях и обжаловании соответствующих постановлений в административном суде.
Evidence: problems of determination in deciding cases on administrative offenses and the relevant resolutions of the appeal before the administrative court
Косик В.В. Речові докази: проблеми визначення при вирішенні справ про адміністративні правопорушення та оскарження відповідних постанов в адміністративному суді / В.В. Косик // Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія: Право. - 2013. - Вип. 21, ч. 2, т. 2. - С. 173-176.
Keywords: Адміністративне право та процес. Administrative Law and Procedure. Административное право и процесс; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; речові докази; письмові докази; документи; аудіозаписи; відеозаписи; вещественные доказательства; письменные доказательства; документы; аудиозаписи; видеозаписи; evidence; written evidence; documents; audio recordings; video recordings