Особливості огляду трупу на місці пожежі - Лозова, С. М.; Lozova, S. M.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-3348-333; Свиноус, І. І.; Svynous, I. I. (Кримінальний процес та криміналістика: сучасний стан та перспективи: тези доп. всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 26 листоп. 2020 р.). – Харків, 2020. – С. 214-217., 2020)
Під час розслідування підпалів та інших злочинів, пов’язаних з виникненням пожеж, однією з найбільш важливих слідчих (розшукових) дій є огляд місця події. При розслідуванні таких злочинів важливим є проведення огляду трупа. Стаття присвячена особливостям цієї слідчої дії. During the investigation of arson and other crimes related to fires, one of the most important investigative (search) actions is to inspect the scene. When investigating such crimes, it is important to examine the corpse. The article is devoted to the peculiarities of this investigative action. При расследовании поджогов и других преступлений, связанных с возникновением пожаров, одним из наиболее важных следственных (розыскных) действий является осмотр места происшествия. При расследовании таких преступлений важно проведение осмотра трупа. Статья посвящена особенностям этого следственного действия.
Лозова, C. М. Особливості огляду трупу на місці пожежі / Світлана Миколаївна Лозова, Іванна Іванівна Свиноус // Кримінальний процес та криміналістика: сучасний стан та перспективи: тези доп. всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 26 листоп. 2020 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків, 2020. – С. 214-217.
Keywords: Криміналістика. Criminalistics. Криминалистика; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; огляд трупу; examination of the corpse; осмотр трупа; пожежа; fire; пожар; огляд місця події; scene review; осмотр места происшествия; підпал; arson; поджог