Особливості суб’єктного складу правових відносин у сфері управління та розпорядження спільним майном багатоквартирного будинку - Руденко, А. І.; Rudenko, A. I. (Право.ua. – 2018. – № 1. – С. 144-151, 2018)
У статті досліджуються суб’єкти правових відносин у сфері управління та розпорядження спільним майном у багатоквартирному будинку з метою утворення більш ефективного понятійного апарату у відповідній сфері та закріплення визначень суб’єктів правових відносин у сфері управління та розпорядження спільним майном у багатоквартирному будинку у чинному законодавстві.

The article considers the residential building co-property management and maintenance entities in order to create a more effective conceptual apparatus in the corresponding field and to consolidate the definitions of legal relations entities in the residential building coproperty management and maintenance field in the current legislation.

В статье исследуются субъекты правовых отношений в сфере управления и распоряжения общим имуществом в многоквартирном доме с целью создания более эффективного понятийного аппарата в соответствующей сфере и закрепления определений субъектов правовых отношений в сфере управления и распоряжения общим имуществом в многоквартирном доме в действующем законодательстве.
Особенности субъектного состава правових отношений в сфере управления и распоряжения совместным имуществом многоквартирного дома
Some peculiarities of the legal relations entities in the residential building co-property management and maintenance field
Руденко, А. І. Особливості суб’єктного складу правових відносин у сфері управління та розпорядження спільним майном багатоквартирного будинку / Руденко Андрій Іванович // Право.ua. – 2018. – № 1. – С. 144-151.
Keywords: Цивільне право. Civil Law. Гражданское право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; багатоквартирний будинок; об’єднання співвласників; право спільної власності; житлове право; жилищное право; многоквартирный дом; объединение совладельцев; право общей собственности; residential building; housing cooperative; common property interest