Удосконалення сервісного механізму надання електронних адміністративних послуг - Клімушин, П. С.; Спасібов, Д. В. (Теорія та практика державного управління Харків : Вид-во ХарРІ НАДУ «Магістр», 2017. № 1 (56). С. 41–49., 2017)
Удосконалено сервісний механізм надання електронних адмінпослуг. Визначено його зміст і складові як сукупність сервісів: ідентифікації та автентифікації, взаємодії та інтеграції, єдиного особистого кабінету, трансакцій, моніторингу якості послуг, інформування та навчання. Запропоновано нормативно-правові та організаційно-методичні засади упровадження сервісів надання електронних адмінпослуг у діяльність органів публічної влади. A service mechanism for administrative electronic services delivery has been improved. Its contents and components have been determined as a set of services, namely: identi cation and authentication, collaboration and integration, single personal account, transactions, monitoring services quality, information and training. Regulatory, organizational and methodological foundations for the introduction of services for administrative e-services delivery into the activities of public authorities have been suggested.
Improving Service Mechanism for Administrative e-Service Delivery
Клімушин П. С., Спасібов Д. В. Удосконалення сервісного механізму надання електронних адміністративних послуг. Теорія та практика державного управління Харків : Вид-во ХарРІ НАДУ «Магістр», 2017. № 1 (56). С. 41–49.
Keywords: електронний уряд; електронна адміністративна послуга; сервісний механізм надання електронних адмінпослуг; сервіс ідентифікації та автентифікації; сервіс взаємодії та інтеграції; сервіс єдиного особистого кабінету; сервіс трансакцій; сервіс моніторингу якості послуг; сервіс інформування та навчання; e-government; administrative e-services; service mechanism to provide electronic administrative services; identification and authentication service; interaction and integration service; service of single private office; transactions service; service for monitoring services quality; information and training service