Виконання завдань кримінального провадженні в умовах воєнного стану - Бортнік, О. Г.; Bortnik, O. G.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-7816-0387; Голембівський, К. В.; Holembivskyi, K. V. (Сучасні тенденції розвитку криміналістики та кримінального процесу в умовах воєнного стану: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 25 листоп. 2022 р.). – Харків : ХНУВС, 2022. – С. 85-88, 2022)
Розкриті проблемні питання виконання завдань кримінального провадженні в умовах воєнного стану.

Problematic issues of the execution of tasks of criminal proceedings in the conditions of martial law are revealed.

Раскрыты проблемные вопросы выполнения задач уголовного производства в условиях военного положения.
Бортнік, О. Г. Виконання завдань кримінального провадженні в умовах воєнного стану / Оксана Григорівна Бортнік, Костянтин Васильович Голембівський // Сучасні тенденції розвитку криміналістики та кримінального процесу в умовах воєнного стану: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 25 листоп. 2022 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ, Ф-т № 1. – Харків : ХНУВС, 2022. – С. 85-88.
Keywords: Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; кримінальне провадження; воєнний стан; умови воєнного стану; уголовное производство; военное положение; условия военного положения; criminal proceedings; martial law