Проблеми та розвиток сучасного маркетингу в Україні - Пушкар, О. І.; Pushkar, О. I.; ORCID: https://orcid.org/0000-0002-1383-7366; Цибульська, В. В.; Tsybulska, V. V. (Авіація, промисловість, суспільство : матеріали І Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 60-річчю КЛК ХНУВС (м. Кременчук, 14 трав. 2020 р.) : у 2 ч. – Харків : ХНУВС, 2020. – Ч. 2. – С. 377 - 380., 2020)
Розглянуто проблеми та розвиток сучасного маркетингу в Україні. Підкреслено, що маркетинг в Україні має великі перспективи, але для його розвитку необхідні значні інвестиції на навчання спеціалістів з маркетингу, дослідження ринків, організація виробничої та збутової діяльності. Рассмотрены проблемы и развитие современного маркетинга в Украине. Подчеркнуто, что маркетинг в Украине имеет большие перспективы, но для его развития необходимы значительные инвестиции на обучение специалистов по маркетингу, исследование рынков, организация производственной и сбытовой деятельности. Problems and development of modern marketing in Ukraine are considered. It is emphasized that marketing in Ukraine has great prospects, but for its development Significant investments are needed to train marketing and research specialists markets, organization of production and marketing activities.
Пушкар О.І., Цибульська В.В. Проблеми та розвиток сучасного маркетингу в Україні / О.І. Пушкар, В.В. Цибульська // Авіація, промисловість, суспільство : матеріали І Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 60-річчю КЛК ХНУВС (м. Кременчук, 14 трав. 2020 р.) : у 2 ч. – Харків : ХНУВС, 2020. – Ч. 2. – С. 377 - 380.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Економічні науки. Економічна безпека. Economics. Economic Security. Экономические науки. Экономическая безопасность; маркетинг; Інтернет-маркетинг; Интернет-маркетинг; marketing; Internet marketing