Актуальні питання розробки, впровадження і використання компонентів інформаційних технологій у діяльності правоохоронних органів - Пугачук, Т. М.; Puhachuk, T. M. (Наука в умовах воєнного стану: пошуки, проблеми, перспективи розвитку: матер. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих вчених (м. Дніпро, 3 трав. 2023 р.). – Дніпро : ДДУВС, 2023. – С. 252-253, 2023)
Наголошено, що технології продовжують поширюватись у правоохоронних органах. Інформаційні системи є незамінними інструментами для ефективної, оперативної та добре проінформованої поліцейської діяльності.

It is emphasized that technologies continue to spread in law enforcement agencies. Information systems are indispensable tools for effective, responsive and well-informed policing.

Подчеркивается, что технологии продолжают распространяться в правоохранительных органах. Информационные системы являются незаменимыми инструментами для эффективной, оперативной и информированной работы полиции.
Keywords: інформаційні технології; information technology; информационные технологии; правоохоронні органи; law enforcement bodies; правоохранительные органы; безпека; security; безопасность