Щодо процесуального статусу неповнолітнього потерпілого у кримінальному провадженні - Соловйова, О. Є.; Soloviova, O. Ye.; ORCID: https://orcid.org/0000-0002-5625-2122 (Актуальні проблеми кримінального процесу та криміналістики : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 29 жовт. 2021 р.). – Харків : ХНУВС, 2021. – С. 345-348, 2021)
Вказано на вдосконалення правового положення неповнолітніх потерпілих, як учасників кримінальних процесуальних відносин, а також покращання системи гарантій їх прав, свобод та інтересів.

It is pointed out to improve the legal status of juvenile victims as participants in criminal proceedings, as well as to improve the system of guarantees of their rights, freedoms and interests.

Указано на усовершенствование правового положения несовершеннолетних потерпевших как участников уголовных процессуальных отношений, а также улучшение системы гарантий их прав, свобод и интересов.
Соловйова, О. Є. Щодо процесуального статусу неповнолітнього потерпілого у кримінальному провадженні / Олена Євгеніївна Соловйова // Актуальні проблеми кримінального процесу та криміналістики : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 29 жовт. 2021 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ., Ташкент. держ. юрид. ун-т. – Харків : ХНУВС, 2021. – С. 345-348.
Keywords: Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; кримінальне провадження; уголовное производство; criminal proceedings; неповнолітні; несовершеннолетние; minors; процесуальний статус; процессуальный статус; procedural status