Окремі аспекти використання спеціальних знань при розслідуванні корупційних злочинів - Савчук, Т. І.; Savchuk, T. I.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-8024-5136 (Актуальні питання судової експертизи і криміналістики : зб. матеріалів міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 150-річчю з дня народження Засл. проф. М. С. Бокаріуса (м. Харків, 18-19 квіт. 2019 р.). - Харків: ХНДІСЕ, 2019. - С. 204-205, 2019)
Механізм вчинення корупційних злочинів досить складний та зазвичай характеризується використанням масштабних злочинних технологій, основаних на стійких корумпованих зв’язках, які проникають в економіку і фінансову систему та впливають на політику держави в цілому. Це досить ускладнює процес розслідування та вимагає використання всіх можливих законних способів та засобів для встановлення істини у кримінальному провадженні. Одним із таких способів є використання спеціальних знань для вирішення окремих завдань.

The mechanism of committing corruption crimes is quite complex and is usually characterized by the use of large-scale criminal technologies based on stable corrupt connections that penetrate the economy and financial system and influence the state policy as a whole. This complicates the investigation process and requires the use of all possible legal methods and means to establish the truth in criminal proceedings. One of these methods is the use of special knowledge to solve individual tasks.

Механизм совершения коррупционных преступлений достаточно сложен и обычно характеризуется использованием масштабных преступных технологий, основанных на устойчивых коррумпированных связях, проникающих в экономику и финансовую систему и влияющих на политику государства в целом. Это достаточно усложняет процесс расследования и требует использования всех возможных законных способов и средств для установления истины в уголовном производстве. Одним из таких способов есть использование специальных знаний для решения отдельных задач.
Савчук, Т. І. Окремі аспекти використання спеціальних знань при розслідуванні корупційних злочинів / Т. І. Савчук // Актуальні питання судової експертизи і криміналістики : зб. матеріалів міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 150-річчю з дня народження Засл. проф. М. С. Бокаріуса (м. Харків, 18-19 квіт. 2019 р.). - Харків: ХНДІСЕ, 2019. - С. 204-205.
Keywords: корупційні злочини; спеціальні знання; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Криміналістика. Criminalistics. Криминалистика; корупція; коррупция; corruption