Засади адміністративно-юрисдикційної діяльності податкової міліції - Чуйков, А. Ю.; Chuikov, A. Yu. (Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2002. - Вип. 18. - С. 156-159, 2002)
Розглянуто сутність адміністративно-юрисдикційної діяльності податкової міліції, яка полягає в запобіганні адміністративним правопорушенням у сфері оподаткування. а також розслідуванні та провадженні у справах пов'язаних з цими порушеннями. The essence of the administrative-jurisdictional activity of the tax police, which is to prevent administrative offenses in the field of taxation, is considered. as well as investigations and proceedings in cases related to these violations. Рассмотрена сущность административно-юрисдикционной деятельности налоговой милиции, которая заключается в предотвращении административных правонарушений в области налогообложения. а также расследовании и производстве по делам, связанным с этими нарушениями.
Principles of administrative and jurisdictional activity of the tax police
Основы административно-юрисдикционной деятельности налоговой милиции
Чуйков, А. Ю. Засади адміністративно-юрисдикційної діяльності податкової міліції / А. Ю. Чуйков // Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2002. - Вип. 18. - С. 156-159.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Фінансове право. Бюджетне право. Банківське право. Financis Law. Budget Law. Banking Law. Финансовое право. Бюджетное право. Банковское право; податкова міліція; налоговая милиция; tax police; адміністративно-юрисдикційна діяльність; административно-юрисдикционная деятельность; administrative and jurisdictional activities; правове регулювання; правовое регулирование; legal regulation