Забезпечення рівних прав жінок та чоловіків в українському суспільстві - Козакова, А. В.; Kozakova, A. V. (Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2002. - Вип. 18. - С. 300-305, 2002)
Доведено, що кожне суспільство, яке претендує називатися демократичним, повинно надати рівні можливості усім своїм членам, жінкам та чоловікам. Але жінкам України, в русі до справжнього рівноправ'я між чоловіками та жінками, треба, щоб пройшов довгий час формування партнерських відносин на всіх рівнях функціонування суспільства. It has been proven that every society that claims to be democratic must provide levels opportunities for all its members, women and men. But the women of Ukraine, moving towards true equality between men and women, need a long time to form partnerships at all levels of society. Доказано, что каждое общество, которое претендует называться демократическим, должно предоставить равные возможности всем своим членам, женщинам и мужчинам. Но женщинам Украины, в движении к настоящему равноправию между мужчинами и женщинами, надо, чтобы прошло долгое время формирования партнерских отношений на всех уровнях функционирования общества.
Ensuring equal rights for women and men in Ukrainian society
Обеспечение равных прав женщин и мужчин в украинском обществе
Козакова, А. В. Забезпечення рівних прав жінок та чоловіків в українському суспільстві / А. В. Козакова // Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2002. - Вип. 18. - С. 300-305.
Keywords: Конституційне право. Constitutional Law. Конституционное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; забезпечення рівних прав; обеспечение равных прав; ensuring equal rights; рівність прав жінок та чоловіків; равенство прав женщин и мужчин; equality of women's and men's rights; права жінок; права женщин; women's rights