Збут наркотичних речовин через мережу Інтернет та месенжер "Телеграм" та методологія розкриття таких злочинів - Орлов, Р. Р.; Orlov, R. R.; Марков, В. В.; Markov, V. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-2024-657X (Застосування інформаційних технологій у діяльності правоохоронних органів: матеріали круглого столу (м. Харків, 14 груд. 2021 р.). – Харків: ХНУВС, 2021. – С. 90-93, 2021)
Проаналізовано сучасну наркоситуацію. Досліджено безконтактний спосіб поширення синтетичних наркотиків через мережі Інтернет, як засіб комунікації, вербування продавців та кур'єрів, спосіб та місце збуту наркотиків.

The current drug situation is analyzed. The non-contact way of distributing synthetic drugs through the Internet, as a means of communication, recruitment of sellers and couriers, method and place of sale of drugs was studied.

Проанализирована современная наркоситуация. Исследован бесконтактный способ распространения синтетических наркотиков через сети Интернет как средство коммуникации, вербовки продавцов и курьеров, способ и место сбыта наркотиков.
Орлов, Р. Р. Збут наркотичних речовин через мережу Інтернет та месенжер "Телеграм" та методологія розкриття таких злочинів / Орлов Роман Русланович, Марков В'ячеслав Валерійович // Застосування інформаційних технологій у діяльності правоохоронних органів: матеріали круглого столу (м. Харків, 14 груд. 2021 р.) / МВС України, Харк. нац. ун-т внутр. справ., Каф. кібербезпеки та DATA-технологій. – Харків: ХНУВС, 2021. – С. 90-93.
Keywords: Техніка. Технічні науки. Machinery. Engineering. Техника. Технические науки; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Інтернет; Internet; Интернет; Телеграм; наркотичні речовини; narcotic substances; наркотические вещества; мережевий наркобізнес; network drug business; сетевой наркобизнес; боротьба з наркозлочинністю; fight against drug crime; борьба с наркопреступностью