Теоретичні проблеми здійснення права на захист - Слінько, С. В.; Slinko, S. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-8611-3759 (Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2003. - Вип. 23. - С. 294-297, 2003)
Досліджено проблему здійснення права підозрюваного, обвинувачуваного і підсудного на захист, детально визначено порядок здійснення захисту як під час досудового слідства, так і під час судового розгляду. The problem of exercising the right of the suspect, accused and defendant to defense has been investigated, the procedure for exercising defense both during the pre-trial investigation and during the trial has been determined in detail. Исследована проблема осуществления права подозреваемого, обвиняемого и подсудимого на защиту, подробно определен порядок осуществления защиты как во время досудебного следствия, так и во время судебного разбирательства.
Theoretical problems of exercising the right to protection
Теоретические проблемы осуществления права на защиту
Слінько, С. В. Теоретичні проблеми здійснення права на захист / С. В. Слінько // Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2003. - Вип. 23. - С. 294-297.
Keywords: Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; право на захист; право на защиту; right to protection; захисник; защитник; defender; обвинувачений; обвиняемый; accused