Проблеми правового регулювання випробування при прийнятті на роботу - Чорноус, О. В.; Chornous, O. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-1475-7990 (Сфера дії трудового права та права соціального забезпечення : матеріали V Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 28 жовт. 2016 р.). – Харків : ХНУВС, 2016. – С. 260-263, 2016)
Проведено аналіз правового регулювання проходження випробувального терміну пр. прийнятті працівника на роботу. Виявлено негативні аспекти, які можуть мати місце при прийнятті та при оформленні працівника на роботу. Підкреслено важливість реалізації такого принципу трудового права, як рівність сторін трудового договору.

The analysis of the legal regulation of the passage of the probationary period of the acceptance of an employee to work is carried out. The negative aspects that may occur during the acceptance and registration of an employee to work are revealed. The importance of implementing such a principle of labor law as equality of parties to an employment contract is emphasized.

Проведен анализ правового регулирования прохождения испытательного срока пр. Принятии работника на работу. Выявлены негативные аспекты, которые могут иметь место при принятии и при оформлении работника на работу. Подчеркнута важность реализации такого принципа трудового права, как равенство сторон трудового договора.
Чорноус О. В. Проблеми правового регулювання випробування при прийнятті на роботу / Чорноус О. В. // Сфера дії трудового права та права соціального забезпечення : матеріали V Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 28 жовт. 2016 р.) / МВС України, Харк. нац. ун-т внутр. справ ; за заг. ред. К. Ю. Мельника . – Харків : ХНУВС, 2016. – С. 260-263.
Keywords: Трудове право. Право соціального забезпечення. Labor law. Law of social guaranteeing. Трудовое право. Право социального обеспечения; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; випробувальний строк; працівник; роботодавець; рівність сторін трудового договору; испытательный срок; работник; работодатель; равенство сторон трудового договора; probationary period; employee; employer; equality of parties to the labor contract