Відмінні і спільні риси ефективності права та ефективності законодавства - Корнієнко, В. В.; Korniienko, V. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-7338-0794 (Митна справа. - 2011. - № 4 (76). Ч. 2. - С. 357-360, 2011)
Статтю присвячено вивченню понять ефективності права та ефективності законодавства, проведено їх розмежування і визначено відміні й спільні риси між ними.

The research is dedicated to the exploring of the law and legislation effectiveness conceptions, their differentiation is made, distinctive and common features between them is also determined.

Статья посвящается изучению понятий эффективности права и эффективности законодательства, проведено их разграничение, а также определены отличительные и общие черты между ними.
Корнієнко В. В. Відмінні і спільні риси ефективності права та ефективності законодавства / Корнієнко В. В. // Митна справа. - 2011. - № 4 (76). Ч. 2. - С. 357-360.
Keywords: Держава і право. State and Law. Государство и право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; ефективність права; ефективність законодавства; эффективность права; эффективность законодательства; effectiveness of the law; effectiveness of the legislation