Досвід деяких зарубіжних країн щодо організації навчання осіб - Кондратов, Д. Ю.; Kondratov, D. Y.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-5426-4878 (Права і свободи людини та їх забезпечення в умовах несвободи: матеріали міжнар. наук.-практ. конф. (м. Чернігів, 1 листоп. 2018 р.). – Чернігів, 2018. – С. 275-278, 2018)
Розглянуто досвід деяких зарубіжних країн щодо організації навчання осіб, засуджених до позбавлення волі.

The experience of some foreign countries regarding the training of persons sentenced to imprisonment is considered.

Рассмотрен опыт некоторых зарубежных стран по организации обучения лиц, осужденных к лишению свободы.
Кондратов, Д. Ю. Досвід деяких зарубіжних країн щодо організації навчання осіб / Д. Ю. Кондратов // Права і свободи людини та їх забезпечення в умовах несвободи: матеріали міжнар. наук.-практ. конф. (м. Чернігів, 1 листоп. 2018 р.)/Академія ДПтС. – Чернігів, 2018. – С. 275-278.
Keywords: Кримінальне право. Criminal Law. Уголовное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; зарубіжний досвід; освіта; право засуджених на освіту; позбавлення волі; foreign experience; education; imprisonment; зарубежный опыт; образование; право осужденных на образование; лишение свободы