Роль та місце управлінського консультування в системі роботи з персоналом організації - Бутиліна, О. В.; Butylina, O. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-3943-4098 (Матеріали науково-практичної конференції "Бочаровські читання" (м. Харків, 29 берез. 2013 р.). - Харків : ХНУВС, 2013. - С. 263-266, 2013)
Тези присвячені визначенню сутності та характерних рис управлінського консультування. Проаналізовано головні результати, які отримує керівник у співпраці із консультантом з питань управління.

Theses are devoted to the definition of the essence and characteristics of management consulting. The main results, which the head gets as the result of cooperation with management consultant, are analyzed.

Тезисы посвящены определению сущности и характерных признаков управленческого консультирования. Проанализированы главные результаты, которые получает руководитель в результате сотрудничества с консультантом по вопросам управления.
Бутиліна О.В. Роль та місце управлінського консультування в системі роботи з персоналом організації / О.В. Бутиліна// Матеріали науково-практичної конференції "Бочаровські читання" (м. Харків, 29 берез. 2013 р.) / МВС України, Харк. нац. ун-т внутр. справ; Навч.-наук. ін-т права та мас. комунікацій; Кримінол. асоц. України. - Харків : ХНУВС, 2013. - С. 263-266.
Keywords: Соціологія. Соціальна робота. Sociology. Social Work. Социология. Социальная работа; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; управлінське консультування; персонал; організація; management consulting; staff; organization; управленческое консультирование; организация