Перспективи упровадження заходів підвищення паливної економічності і зниження токсичності відпрацьованих газів автомобілів - Шаша, І. К.; Shasha, I. K. (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2007. – Вип. 39. – С. 392-397, 2007)
У пошуках нових рішень паливно-економічної і екологічної проблем, розглянуто перспективи упровадження заходів підвищення паливної економічності і зниження токсичності відпрацьованих газів автомобілів. In the search for new solutions to fuel-economic and environmental problems, the prospects of implementing measures to improve fuel economy and reduce the toxicity of exhaust gases of cars have been considered. В поисках новых решений топливно-экономической и экологической проблем, рассмотрены перспективы внедрения мер повышения топливной экономичности и снижения токсичности отработавших газов автомобилей.
Prospects for implementation of measures to improve fuel efficiency and reduce the toxicity of car exhaust gases
Перспективы внедрения мер повышения топливной экономичности и снижения токсичности отработавших газов автомобилей
Шаша, І. К. Перспективи упровадження заходів підвищення паливної економічності і зниження токсичності відпрацьованих газів автомобілів / І. К. Шаша // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2007. – Вип. 39. – С. 392-397.
Keywords: Техніка. Технічні науки. Machinery. Engineering. Техника. Технические науки; Екологічне право. Environmental law. Экологическое право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; автомобіль; автомобиль; car; паливна економічність; топливная экономичность; fuel economy; екологічна безпека; экологическая безопасность; ecological safety