Окремі питання визнання права власності як способу захисту майнового права - Скриннікова, К. О.; Skrynnikova, K. O.; Катерина Скриннікова (Проблеми цивільного права та процесу : тези доп. учасників наук.-практ. конф., присвяч. 99-й річниці від дня народження О. А. Пушкіна (м. Вінниця, 24 трав. 2024 р.). – Вінниця : ХНУВС, 2024. – С. 260-263, 2024)
Розглянуто проблему можливості та належного захисту суб’єктивних цивільних прав. На законодавчому рівні передбачено низку конструкцій та механізмів, які, в свою чергу, можуть бути застосовані при відновленні порушеного майнового права особи.

The problem of the possibility and proper protection of subjective civil rights is considered. At the legislative level, a number of constructions and mechanisms are provided for, which, in turn, can be applied in the restoration of a person's violated property right.

Рассмотрена проблема возможности и надлежащей защиты субъективных гражданских прав. На законодательном уровне предусмотрен ряд конструкций и механизмов, которые в свою очередь могут быть применены при восстановлении нарушенного имущественного права лица.
Keywords: цивільні правовідносини; право власності; захист майнового права; civil legal relations; ownership; protection of property rights; гражданское правоотношение; право собственности; защита имущественного права