Виявлення фактів втягнення неповнолітніх у заняття проституцією - Загамула, В. В.; Zahamula, V. V. (Прикарпатський юридичний вісник. – 2018. – Вип. 1 (22), т. 3. – С. 306-310, 2018)
Стаття присвячена дослідженню основних напрямків діяльності правоохоронних органів щодо виявлення фактів втягнення неповнолітніх у заняття проституцією або примушування до заняття проституцією. Визначено джерела отримання криміналістично значущої інформації про злочин, аргументовано доцільність налагодження взаємодії з державними органами та установами з метою отримання відомостей про факти втягнення неповнолітніх в заняття проституцією.

The article is devoted to the investigation of the main directions of the activity of law enforcement bodies in revealing the facts of involving minors into engaging in prostitution or coercion into prostitution. The sources for obtaining criminal information about the crime have been determined, and it is reasoned that it is advisable to establish cooperation with state bodies and institutions in order to obtain information on the facts of involving minors in prostitution.

Статья посвящена исследованию основных направлений деятельности правоохранительных органов по выявлению фактов вовлечения несовершеннолетних в занятие проституцией или принуждения к занятию проституцией. Определены источники получения криминалистически значимой информации о преступлении, аргументировано целесообразность налаживания взаимодействия с государственными органами и учреждениями с целью получения сведений о фактах вовлечения несовершеннолетних в занятие проституцией.
Features of exposition the facts of involvement of minors in prostitution
Выявление фактов вовлечения несовершеннолетних в занятие проституцией
Загамула, В. В. Виявлення фактів втягнення неповнолітніх у заняття проституцією / В. В. Загамула // Прикарпатський юридичний вісник. – 2018. – Вип. 1 (22), т. 3. – С. 306-310.
Keywords: Криміналістика. Criminalistics. Криминалистика; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; неповнолітні; несовершеннолетние; minors; втягнення у заняття проституцією; вовлечение в занятие проституцией; involvement in prostitution; виявлення злочину; выявление преступления; crime detection; криміналістична інформація; криминалистическая информация; forensic information; джерело інформації; источник информации; source of information; Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право