Щодо використання показань з чужих слів як допустимого доказу - Смирнов, В. А.; Smirnov, V. A. (Кримінальний процес та криміналістика: сучасний стан та перспективи: тези доп. всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 26 листоп. 2020 р.). – Харків, 2020. – С. 350-354., 2020)
Стаття присвячена дискусійному питанню допустимості показань з чужих слів у кримінальному процесі України.

The article is devoted to the debatable issue of the admissibility of testimony from other people's words in the criminal process of Ukraine.

Статья посвящена дискуссионному вопросу допустимости показаний с чужих слов в уголовном процессе Украины.
Смирнов, В. А. Щодо використання показань з чужих слів як допустимого доказу / В’ячеслав Анатолійович Смирнов // Кримінальний процес та криміналістикасучасний стан та перспективи: тези доп. всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 26 листоп. 2020 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків, 2020. – С. 350-354.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; показання з чужих слів; testimony from other people's words; показания с чужих слов