Специфіка надання психологічної допомоги під час переживання втрати - Мохорєва, О. М.; Mokhorieva, O. M.; Олена Мохорєва (Особистість, суспільство, війна: тези доп. учасників міжнар. психолог. форуму (м. Харків, 7 квіт. 2023 р.). – Харків, 2023. – С. 161-163, 2023)
Досліджуються питання переживання особистістю процесу горювання. Розкрито специфіку надання психологічної допомоги під час переживання горя.

The issues of the individual's experience of the grieving process are investigated. The specifics of providing psychological assistance during grief are revealed.

Исследуются вопросы переживания личностью процесса горения. Раскрыта специфика оказания психологической помощи при переживании горя.
Keywords: психологія; війна; психологічна допомога; горювання; переживання втрати; psychology; psychological help; experiencing loss; психология; психологическая помощь; переживание потери