Щодо проблем прийняття та застосування міжнародних договорів, конвенцій та угод у сфері інтелектуальної власності - Ляшенко, О. А.; Liashenko, O. A. (Форум права. – 2009. – № 1. – С. 343–349, 2009)
Виконане дослідження проблем прийняття та застосування міжнародних договорів, конвенцій та угод у сфері інтелектуальної власності; висвітлені основні заходи та шляхи становлення законодавства щодо охорони інтелектуальної власності.

Research of problems of acceptance and application of the international contracts, conventions and agreements in sphere of the intellectual property is executed; the basic actions and ways of becoming of the legislation concerning protection of the intellectual property are covered.

Выполнено исследование проблем принятия и применения международных договоров, конвенций и соглашений в сфере интеллектуальной собственности; освещены основные мероприятия и пути становления законодательства относительно охраны интеллектуальной собственности.
About Problems of Acceptance and Application of the International Contracts, Conventions and Agreements in Sphere of the Intellectual Property
О проблемах принятия и применения международных договоров, конвенций и соглашений в сфере интеллектуальной собственности
Ляшенко, О. А. Щодо проблем прийняття та застосування міжнародних договорів, конвенцій та угод у сфері інтелектуальної власності [Електронний ресурс] /О. А. Ляшенко // Форум права. – 2009. – № 1. – С. 343–349 . – Режим доступу: http://www.nbuv.gov.ua/e-journals/FP/2009-1/09loaciv.pdf.
Ляшенко О. А. "Щодо проблем прийняття та застосування міжнародних договорів, конвенцій та угод у сфері інтелектуальної власності." Форум права 1 (2009): 343-349.
Keywords: Міжнародне право .International Law. Международное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Право інтелектуальної власності. Intellectual property law. Право интеллектуальной собственности; міжнародні договори; конвенції; інтелектуальна власність; міжнародно-правові акти; international treaties; международные договоры; Intellectual property law; интеллектуальная собственность