Планування у процесі публічного адміністрування в органах Національної поліції - Бугайчук, К. Л.; Bugaychuk, K. L.; ResearcherID: I-5612-2016; Костянтин Бугайчук (Підприємництво, господарство і право. – 2019. – № 2. – С. 84-89, 2019)
У статті досліджений зміст та виділені основні риси планування як стадії публічного адміністрування в органах Національної поліції, проаналізовані її ключові принципи. Автором визначено поняття актів планування, що створюються в процесі публічного адміністрування в органах Національної поліції, та здійснено їх класифікацію.

The article examines the content and highlights the main features of planning, as the stages of public management in the National Police, analyzed its key principles. The author defines the concept of planning acts, which are formed in the process of public management in the National Police and carried out their classification.

В статье исследовано содержание и выделены основные черты планирования как стадии публичного администрирования в органах Национальной полиции, проанализированы ее ключевые принципы. Автором определено понятие актов планирования, создающихся в процессе публичного администрирования в органах Национальной полиции, и осуществлена их классификация.
Keywords: Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; поліція; полиция; police; план; планування; публічне адміністрування; plan; planning; public management; планирование; публичное администрирование