Психологічна наука та її роль у становленні Національної поліції України - Сокуренко, В. В.; Sokurenko, V. V.; Valerii Sokurenko (Бочаровські читання : матеріали наук.-практ. конф. [з міжнар. участю], присвяч. пам’яті проф. С. П. Бочарової (м. Харків, 18 берез. 2016 р.). – Харків: ХНУВС, 2016. – С. 232-236, 2016)
У статті ставляться завдання перед психологічною наукою в процесі становлення Національної поліції України, йдеться про використання досягнень психологічної науки в підготовці поліцейських.

Some challenges are set forward in the article for the psychological science in the process of the formation of the National Police of Ukraine; we talk about using the achievements of psychology within police training.

В статье ставятся задачи перед психологической наукой в процессе становления Национальной полиции Украины, говорится об использовании достижений психологической науки в подготовке полицейских.
Keywords: Психологія. Рsychology. Психология; Освіта. Педагогіка. Education. Pedagogy. Образование. Педагогика; Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; поліція; психологічне супроводження; психологічне забезпечення; поліцейський; професійна діяльність; National police of Ukraine; police; psychological support of professional activities; psychological provision; professional activity; training; навчання; police officers; Национальная полиция Украины; полицейский; полиция; психологическое сопровождение; профессиональная деятельность; профессиональная подготовка