Діяльність НАТО із забезпечення інформаційної безпеки - Бігдан, М. Є.; Bihdan, M. Ye.; Войціховський, А. В.; Voytsihovskyi, A. V.; Андрій Войціховський (Протидія кіберзлочинності та торгівлі людьми : зб. матеріалів міжнар. наук.-практ. конф. (м. Вінниця, 31 трав. 2023 р.). – Вінниця : ХНУВС, 2023. – С. 27-29, 2023)
Окреслено основних завдань НАТО щодо співробітництва між державами-членами, з державами-партнерами та іншими державами у сфері забезпечення інформаційної безпеки в умовах порушення Російською Федерацією міжнародного правопорядку шляхом розв’язання агресивної війни проти України

The main tasks of NATO regarding cooperation between member states, with partner states and other states in the field of ensuring information security in the conditions of violation of the international legal order by the Russian Federation by launching an aggressive war against Ukraine are outlined

Определены основные задачи НАТО по сотрудничеству между государствами-членами, с государствами-партнерами и другими государствами в сфере обеспечения информационной безопасности в условиях нарушения Российской Федерацией международного правопорядка путем развязывания агрессивной войны против Украины
Keywords: міжнародне право; НАТО; забезпечення інформаційної безпеки; інформаційна безпека; Організації Північноатлантичного договору; NATO; North Atlantic Treaty Organization; ensuring information security; information security; обеспечение информационной безопасности; информационная безопасность; війна