Особливості методів діяльності органів внутрішніх справ України щодо забезпечення прав і свобод неповнолітніх - Филипенко, Є. П.; Fylypenko, Ye. P. (Право і безпека. - 2010. - № 3 (35). - С. 109-113, 2010)
Розглянуто окремі форми та методи діяльності органів внутрішніх справ України. Виокремлено особливості методів їх діяльності щодо забезпечення прав та свобод неповнолітніх та необхідність комплексного застосування методів переконання та примусу.

Separate forms and methods of Ukrainian police activity are considered. Peculiarities of methods of their activity on guaranteeing rights and freedoms of juveniles and necessity for complex implementation of persuasion and compulsion methods are separated out.

Рассмотрены отдельные формы и методы деятельности органов внутренних дел Украины. Выделены особенности методов их деятельности по обеспечению прав и свобод несовершеннолетних и необходимость комплексного применения методов убеждения и принуждения.
Features of police activity methods on guaranteeing rights and freedoms of juveniles
Особенности методов деятельности органов внутренних дел по обеспечению прав и свобод несовершеннолетних
Keywords: органи внутрішніх справ; internal affairs agencies; органы внутренних дел; неповнолітні; minors; несовершеннолетние; забезпечення прав та свобод людини; ensuring human rights and freedoms; обеспечение прав и свобод человека