Залучення спеціалістів до огляду місця події під час розслідування кримінальних правопорушень, вчинених із застосуванням вибухових пристроїв - Пчеліна, О. В.; Pchelina, O. V.; Кікінчук, В. В.; Kikinchuk, V. V.; Пчеліна Оксана Василівна (Криміналістичне забезпечення процесуального керівництва досудовим розслідуванням кримінальних правопорушень, вчинених із застосуванням вибухових пристроїв: матеріали круглого столу (м. Київ, 7 черв. 2017 р.) / Нац. акад. прокуратури України. – Київ, 2017. - С. 58-60, 2017)
Висвітлено процесуальні й тактичні особливості залучення спеціалістів до огляду місця події під час розслідування кримінальних правопорушень, вчинених із застосуванням вибухових пристроїв.

The procedural and tactical features of involving specialists in inspecting the scene of an incident during the investigation of criminal offenses committed with the use of explosive devices are highlighted.
Keywords: вибуховий пристрій; спеціаліст; огляд місця події; взрывное устройство; специалист; криміналістика; осмотр места происшествия