Політико-кримінологічна модель державно-приватного партнерства - Орлов, Ю. В.; Orlov, Y. V.; Дундич, Л. В.; Dundych, L. V.; Орлов Юрій Володимирович (Вісник Кримінологічної асоціації України. - 2021. - № 2 (25). - С. 158-174, 2021)
Розглянуто проблему формування політико-кримінологічної моделі державно-приватного партнерства, що репрезентує стратегічний підхід до формування та розкриття кримінально-превентивної взаємодії публічної адміністрації та бізнесу з найменшими криміногенними ризиками.

The problem of forming a political-criminological model of public-private partnership, which represents a strategic approach to the formation and disclosure of criminal-preventive interaction between public administration and business with the least criminogenic risks, is considered.

Рассмотрена проблема формирования политико-криминологической модели государственно-частного партнерства, представляет стратегический подход к формированию и раскрытию уголовно-превентивного взаимодействия публичной администрации и бизнеса с наименьшими криминогенными рисками.
Political-criminological model of public-private partnership
Политико-криминологическая модель государственно-приватного партнерства
Keywords: Кримінологія. Criminology. Криминология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; державно-приватне партнерство; государственно-частное партнерство; public-private partnership; політико-кримінологічна модель; политико-криминологическая модель; political and criminological model; олігархат; олигархат; oligarchs; взаємодія; взаимодействие; interaction; лобізм; лоббизм; lobbying; держава; государство; state; фінансово-промислові групи; финансово-промышленные группы; financial and industrial groups; протидія злочинності; противодействие преступности; crime prevention